top of page

Edusignaali Oy tekee yhteistyötä laaja-alaisesti, niinpä kauttamme on mahdollista saada kouluttajiksi niin lastensuojelun, kriisi- ja perhetyön, koulun sosiaalityön, sovittelun ja konfliktinratkaisun ammattilaisia.  Pystymme rakentamaan sinun organisaatiotasi ja tarpeitasi vastaavan koulutuksen.

heikki_2048.jpg

Heikki Turkka

Heikin työhistoria on pitkä kuin nälkävuosi. Kokemusta erityiskasvatuksen ja vaikeasti rakastettavien lasten ja heidän huoltajien parissa niin erityisopetuksesta perus- ja toisella asteella, lastensuojelussa, turvataloilla ja nuorisososiaalityössä. Työkenttänä on ollut niin kunnat, järjestöt kuin oma yritys. Heikki on kokenut niin esimies- kuin kouluttajatehtävissä. Kehittämisen saralla Heikki on meritoitunut useiden hankkeiden luomisessa, jotka ovat saaneet paikkansa yhteiskunnan rakenteiden väleissä. Heikki on konfliktinratkaisun kehittämisen uranuurtaja, kysytty luennoitsija, kouluttaja ja fasilitaattori ympäri Suomea, Viroa sekä myös Venäjällä. Yhteistä kaikessa työssä on ollut laaja-alaiseen yhdessä tehtävään työhön ja dialogiin uskominen sekä intohimo tehdä maailmasta parempi paikka jälkipolville. 

julia_2048.jpg

Julia Saarholm

Julian työkokemus on painottunut rikosten ja konfliktien maailmaan. Vankilasta asunnottomina vapautuvien rikosseuraamusasiakkaiden parissa työskentelyn ja lakisääteisen rikos- ja riita-asioiden sovittelutoiminnan kautta Julia on sukeltanut nuorisososiaalisen työn erityiskysymyksiin. Järjestökentällä hän on tehnyt työtä nuorten pitkittyneiden rikoskierteiden ja vakavan koulukiusaamisen katkaisemisen sekä nuoriin liittyvien konfliktien sovittelun parissa. Julia on kokenut konfliktinratkaisija, kysytty kouluttaja ja fasilitaattori paitsi Suomessa, myös Virossa ja Venäjällä. Julia haluaa syventää jatkuvasti ymmärrystään kompleksisesta maailmasta ja haastaa muita ajattelemaan kanssaan. Oppimista ja oivalluksia tapahtuu muiden ihmisten kanssa käydyissä keskusteluissa - Julia uskoo työystävän Timo Kyllösen sanoja lainaten – viisauden löytyvän ihmisten välistä.

bottom of page